A Nagy Duett 2013 - Vége a titkolózásnak: itt A Nagy Duett első hat sztárja!

Vége a titkolózásnak: itt A Nagy Duett első hat sztárja! Erdélyi Mónika, Király Linda, Szulák Andrea, Kökény Attila, Pataky Attila és Szabó Győző már most kamera elé állt, hogy a két műsorvezetővel, Liptai Claudiával és Tillával együtt egy látványos kisfilmben népszerűsítse a SuperTV2 februárban induló showját.
A hetvenes évek mára kultikussá érett musicaljének, a Grease-nek képi világát idéző, mégis mai, trendi kisfilm készült A Nagy Duett sztárjaival. A népes tánckar és egy komplett rockabilly együttes közreműködésével, old timer autók között zajlott forgatáson a műsorvezetők, Liptai Claudia és Tilla az ikonikus főszereplőpárost, Danny-t és Sandy-t alakította, míg a fiú és lánybandák tagjait a show leendő énekesei közül hat sztár játszotta el. Így a kisfilmben feltűnik majd a FEM3-on hamarosan új műsorral jelentkező Erdélyi Mónika, az aranytorkú Király Linda, a füstös hangú díva, Szulák Andrea, a Megasztár 4. szériájának legjobb férfi énekese, Kökény Attila, az Edda legendás frontembere, Pataky Attila és a sármos színész, Szabó Győző.
A promóban látható sztárokkal természetesen még nem teljes A Nagy Duett mezőnye, hamarosan azonban az összes szereplő kilétére és a párosok összeállítására is fény derül.