A Nagy Duett - Liptait és Gesztesit ismét egymás mellé sodorta az élet

Nem bánja Gesztesi Károly, hogy sokat fog találkozni mostanában egykori feleségével. A színész és Liptai Claudia ugyanis együtt dolgozik a Nagy Duett című műsorban. Gesztesi Csézyvel énekel majd, Liptai pedig a műsort vezeti Tillával.
Furcsa helyzetet teremtett az élet: az egykori sztárpár tagjai, Liptai Claudia és Gesztesi Károly ismét egy produkcióban szerepelnek - írja a life.hu.
Volt már ilyen, hiszen a válásunk után a Jóban Rosszban sorozatban is együtt kellett dolgoznunk - kezdte Gesztesi, aki azt is elárulta, hogy jóban vannak Claudiával. Kislányuk, Panka miatt is sokat találkoznak. Valójában azért váltunk el, hogy jóban lehessünk - szögezte le a színész, aki alig várja már, hogy színpadra lépjen a SuperTV2 új műsorában, a Nagy Duettben.
Váratlanul ért a felkérés, de nagyon örülök neki, mert mindig örömet okoz, ha muzsikálhatok. Zongorázom, játszom szaxofonon, harmonikán és trombitán is. Az éneklés a legkevésbé erős oldalam, de áthidalom rekedtséggel - nevetett Gesztesi, akinek párja Csézy lesz.
Készen kaptuk egymást ebben a házasságban. Mindketten maximalisták vagyunk, addig fogjuk a dalainkat gyakorolni, míg tökéletessé nem válnak. És az erőnk valószínűleg az egyszerűségünkben, letisztultságunkban lesz - idézi a színészt az Új Ász.