A Nagy duett 2012 - Balázs Klárit ismét szerződtették a zsűribe

Az énekesnőt újra felkérték A Nagy ­Duett című műsor zsűrijébe, és amíg forgat, férjének csak a pókerezés marad. Január végén startol a Super TV2 gigantikus show-műsora, A Nagy Duett. A Bors információi szerint Kasza Tibor és Dobrády Ákos mellett Balázs Klárit szerződtették a zsűribe. Az énekesnő lázasan készül a feladatra. Majdnem egy hónap van még hátra, de már most elkezdtem trenírozni magam – ­mond­ja Klárika. – Először is igyekszem többet aludni az átlagos napi négy-öt óránál, hogy jó kondiban legyek. Ez az év, hála istennek, nagyon sűrű volt, már ami a munkát illeti, ezért rendesen elfáradtam én is és Gyuri is. Lelkileg és fizikálisan is fel kell készülni egy ilyen kihívásra, mert nem könnyű feladat hétről hétre élő műsorban ­helyt­állni.
Klárika azt tervezi, hogy a próbákra nem jár majd be.  – Annak alapján fogok dönteni, mit látok és hallok – mondja. – Nem kell nekem előre megnézni a próbán a műsort, mert az befolyásolhat.
A Korda házaspár egyébként nagy áldozatot hoz A Nagy ­Duettért: Klári elfoglaltsága miatt le kell mondaniuk minden fellépésüket.  – Annyira intenzív jelenlétet kíván a műsor, hogy ­képte­lenség mellette mással is ­fog­lalkozni – állítja az énekesnő.
– Ezért a fellépéseinket már jó előre úgy terveztük, hogy A Nagy Duett alatt semmi más ne legyen. Duóban biztosan nem állunk színpadon a műsor idején, így Gyurinak marad a pókerközvetítés.
- Ezzel a lehetőséggel – amire egyébként rendkívül büszke vagyok és elmondhatatlanul örülök neki – megváltozik az életünk, sokat leszünk külön utakon, és én leszek a családfenntartó! – neveti el magát. – Gyuri helyett a kedvenc kiskutyám, Fáni lesz a kísérőm.