A Nagy Duett TV2 - Árpa Attilát, SP-t dicséri Falusi Mariann

Jól érzi magát a bőrében, azt csinálja, amit szeret, valósággal visszafiatalodott. Falusi Mariann fesztiválozik, koncertezik egyedül vagy Györgyivel, de örül, ha kipróbálhatja magát más műfajban is. A Nagy Duettben imádott szép ruhákban megjelenni és énekelni Árpa Attila oldalán.
- Attila tehetséges fiú, az fogott meg benne, hogy rendkívül kreatív. Nagyon jó volt vele dolgozni, és ezt a kapcsolatot folytatjuk is. Lépünk fel együtt, lesz közös lemezünk. Szabad szellem, nem itt született, nem itt nőtt fel, nem ismer korlátokat. Megy mindennek neki, mint egy dúvad. Szabad az elméje, ami nem egyenlő a tahó szabadossággal. A nő olyan pasit keres, aki ilyen - hangsúlyozza Falusi Mariann, aki szerint a férfiak manapság elvesztik az identitásukat.
- Nőként úgy érzem, el kell tartanom magam. És ha egy férfi közeledik hozzám, ő is úgy érzi. De vannak a mostani fiúk közt kivételek. Itt van mindjárt SP. Tudja, mit akar, és hogy akarja. Ettől jóval férfiasabb, mint a többség. Árpában is ez volt a jó. Az is igaz, hogy ennyi elvadult nő mellett, aki azt hiszi, hogy mindent meg tud csinálni, és egyébként meg is tud, nem lehet könnyű férfinak maradni. Én is hajlamos vagyok elveszíteni a türelmem a partneremmel, és kiveszek a kezéből bármit, ha nem elég ügyes.