A Nagy Duett műsorvezetője Claudia ott folytatja, ahol abbahagyta

Visszatér a képernyőre Liptai Claudia. A TV2 arca újra a Jóban Rosszban kamerái elé áll, és úgy tudjuk, a Megasztár 6-ban is helye lesz, miután szerelme stabil érzelmi hátteret biztosít számára.
A Bors információi szerint augusztus 22-én ismét munkába áll Liptai Claudia. A csatorna sztárja néhány hónapja vonult önkéntes száműzetésbe, hogy több időt tölthessen kislányával, Pankával. A jelek szerint a szünet és a volt mokkás szerkesztő kollégájával majd egy éve dúló szerelem megtette a hatását: Claudia feltöltődött, s hamarosan a Jóban Rosszban forgatásain alakítja dr. Zámori Alexát.
– Claudia a nyári szünet után, augusztus végétől folytatja a doktornő megformálását a sorozatban, s továbbra is a produkció egyik meghatározó alakja – erősítette meg Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere.
De nem ez az egyetlen Claudiára váró kihívás: úgy tudjuk, toronymagas esélyes a Megasztár női műsorvezetői posztjára. A csatorna történetének egyik legsikeresebb produkciójában a színésznő nyerő párost alkotott Till Attilával, akinek a helye már biztos a show-ban. A társműsorvezetői székért folyó vetélkedésnek pedig egy csapásra vége, ha Clau jelzi, számíthatnak rá. Voltmokkás kollégái biztosra veszik, hogy visszatér, amihez az új szerelem is kellett.
– Feltehetően mindkettőjüknek jót tett, hogy Claudia egy időre elhagyta a csatornát. Így akkor találkoztak, amikor akartak, ráadásul a kapcsolatuk körül kialakult vihar is elült. Péter arcáról nap, mint nap leolvasható: boldogok együtt, és Clauról köztudott, hogy a biztos érzelmi háttértől szárnyakat kap – mondta a Borsnak a szerelmespár egyik kollégája.
A visszatérés mellett szól az is, hogy a szerkesztőnek és a műsorvezetőnek már nem kell nap mint nap együtt dolgoznia.
Tegnap Liptai lapunk munkatársával csak annyit közölt, épp egy kalandparkban játszik a kislányával, Pankával. Bár hallhatóan derűs és kiegyensúlyozott volt, kérdéseinkre nem akart válaszolni.