A Nagy Duett TV2 - Csepregi Éva és Joshi Bharat búcsúzott

Február 9-én elstartolt A Nagy Duett harmadik évada, amelyben ismét tíz sztárpár igyekezett lehengerlő produkciókkal szórakoztatni a közönséget és az ítészeket. Kárász Robi kicsit esetlennek érzi még magát, de Oroszlán Szonjával mindent megtesznek azért, hogy produkciójukkal mosolyt csaljanak az arcotokra.
Csisztu Zsuzsa és Sipos Péter ma este egy romantikus, szívhez szóló dallal lép A Nagy Duett színpadára.
L.L. Junior és Sarka Kata egy különleges produkcióval szeretne hatni rátok.
Fekete Laci talán még nem izgult ennyire, mint a ma esti duettje miatt, pedig erejét ezúttal a hangjával kell megmutatnia Nótár Mary oldalán. Cooky eddig a lemezeket pörgette, ma este azonban Hien mellett kiereszti a hangját és még táncolni is fog. Majoros Hajnalka és Király Viktor között láthatóan nagy az egyetértés és hogy miért érdemes rájuk szavazni? Pokorny Lia és Dolhai Attila is nagyon izgulnak, hiszen egyre közelebb a pillanat, amikor A Nagy Duett színpadára kell állniuk. Joshi Bharat és Csepregi Éva nagyon készül az esti adásra, ígérik nem fognak csalódást okozni a nézőknek. Cserpes Laura nagyon várja már a ma esti adást, Gesztesi Máté azonban még nem küzdötte le a félelmét.
Radics Gigi és Hujber Feri A Nagy Duett próbáján elárulták, eléggé izgatottak, de nagyon jó lesz a produkciójuk.
A Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor alkotta zsűri már kíváncsian várja a párosok duettjeit és ahogy azt eddig is megszokhattuk, humorral megspékelve igyekeznek értékelni a látottakat, hallottakat.
Természetesen az ő pontszámaik mellett a közönség szavazatai is nagymértékben befolyásolják a sorrendet, a két eredményt összefésülve derül ki majd minden adás végén, melyik kettősnek kell búcsút intenie.

A versenytől végül páros Csepregi Éva és Joshi Bharat búcsúzott el