Majka üres zsebbel jött haza

VESZTESÉG Majka és Dundika a napokban tért vissza a tengeren túlról. A kártyamániás műsorvezető az Everest Póker támogatásával indult különböző versenyeken, de ezúttal nem sikerült bankot robbantania.
Majka és Dundika a napokban tért vissza a tengeren túlról. A kártyamániás műsorvezető az Everest Póker támogatásával indult különböző versenyeken, de ezúttal nem sikerült bankot robbantania. - Nagyon jól éreztem magam Amerikában, leszámítva azt, hogy ezúttal egyetlen dollárt sem sikerült bezsebelnem. A tizenhárom nap alatt hat versenyen vettem részt, de úgy tűnik elpártolt tőlem a szerencse, nem volt jó lapjárásom. Kicsit bosszant, de leginkább csak azért, mert nem szeretek veszíteni. Pénz helyett azonban rengeteg szép élményt szereztem, Las Vegast is imádom, és új hobbim lett a fotózás - magyarázta Majka, aki az amerikai utazással le is tudta a nyaralást egy időre. - A nyár hátralévő részében itthon maradunk. Nemrég vettünk egy lakást, most annak a szépítgetésével foglalkozunk, meg készülünk. Televíziós munkám most csak egy nap lesz, A Szépségkirálynőt vezénylem le Rákóczi Feri oldalán. Aztán emellett persze készülök az apaságra, de ennek a részleteibe már nem avatnék be senkit - mondta határozottan

Visszavonul A Nagy Duett nyertese

Trokán Nórát sok pozitív dolog érte az utóbbi időben, ami energiát ad neki. A Nagy Duett című műsorban bizonyította énektudását, pedig az elején megijedt a feladat nagyságától. Attól, hogy egy óriási gépezetbe került, ahol sok mindennek meg kell felelnie. A siker ellenére rájött arra, hogy a show-biznisz távol áll tőle.
"Maradok inkább színésznő, a művészi oldalon. Nem akarom eladni a lelkemet bármiért. Ezt nem azért vállaltam el, hogy elkezdjek tévézni és nagyon ismert legyek, hanem azért, hogy mint színésznő, profitálhassak belőle. Hogy többet forogjon a nevem, hogy valakinek jobban eszébe jussak. Ha azt akarták volna, hogy dobáljak palacsintát valakinek a fejére, arra nemet mondtam volna. De Caramel neve és személye garanciát jelentett" - mesélte a hot! magazinnak a színésznő.
"Volt két percünk hetente, hogy úgy mutassuk meg magunkat, ahogyan akarjuk. Ez nagy lehetőség. Először féltem, hogy a színházi szakmában ez mit fog kiváltani, de az az érdekes, hogy még a legkritikusabb ismerőseim is azt mondták: meg tudtuk mutatni, hogy egy show-ban is lehet értéket közvetíteni" - vélekedik Trokán Nóra, aki örül annak, hogy jó időszakát éli az életének.
"Egy csomó tök jó dolog történik. Olyan szerepeket kapok a színházban, hogy két kezemet összeteszem. Egy éve elkezdtem fotózni, és most felkértek, hogy a Színművészeti Egyetem új honlapjára én csináljam a portrékat a tanárokról. Imádok ilyen sok mindent csinálni egyszerre! Zajlik az élet körülöttem, ráadásul társam is van ebben, és ezt nagyon élvezem" - tette hozzá.

Liptai Claudia pityeregve köszöntötte a Mokka nézőit

Liptai Claudia utoljára ébresztette a nézőket a Mokka stúdiójából
Távozik a képernyőről Liptai Claudia
Liptai Claudia utoljára ébresztette a nézőket a Mokka stúdiójából, és már a műsor legelején könnyeivel küzdött
Még műsorvezető társa, Kárász Róbert is annyira meghatódott, hogy azt sem tudta milyen nap van.
7 év után Liptai Claudia utoljára ébresztette a nézőket a Mokka stúdiójából, és már a műsor legelején könnyeivel küzdött. Az adás végére Tinódi Sajtos Leveském, alias Kárász Róbert is megérkezett…

A Nagy Duett: Bereczki és Peller: Olyanok vagyunk, mint a testvérek

Peller Mariann és Bereczki Zoltán párosa volt a legizgalmasabb A Nagy Duett
Című műsorban
A TV2 által rendezett Nagy Duett egyik legizgalmasabb kettőse volt a színészé és a műsorvezetőé. De mi lesz ezután?
Mikor találkoztatok először?
Peller Mariann:
A nővérem, Anna öt éve játszott együtt Zolival, ott voltam én is a premieren. Aztán áradozva gratuláltam mindkettőjüknek, és ez minden premier alkalmával megismétlődött. Amikor felkértek A Nagy Duettre, s közölték, ő lesz a párom, felsóhajtottam, uramisten, de jó!
Bereczki Zoltán: Nem emlékszem az első találkozásra. De arra már igen, hogy az ismeretség kellemes volt. Peller Anna humorát nagyon kedvelem, és amikor ők ketten Mariannal egy premierbulin elengedik magukat, a hatás megduplázódik. A Nagy Duettbe én szerettem volna őt partnernek. Láttam egy kis dalocskát is tőle a neten, és döntöttem. Ő lesz a partnerem, a harmadik adásig biztos eljutunk!
Bántott, hogy csak második helyen végeztetek?
P. M.:
Mikor megmutatták, hogy mi vezetünk, odafordultam Zolihoz, és megkérdeztem: Fel vagy készülve mindenre?! Csak intett, hogy igen. Aztán jött az eredményhirdetés, és nem éreztem csalódást. Azért amikor hátraálltunk, a nyakába borultam Zolinak, és azt mondtam, ne haragudj rám, ha bármi is rajtam múlott!
B. Z.: Nem mondom, hogy nem volt rossz, amikor nem mi nyertünk, de ez a csalódás öt percig tartott nálam. Édesanyámon láttam a kétségbeesést, s a kérdést, most mi lesz? Hát semmi, anyu, mondtam, az élet folytatódik tovább, megyünk a török étterembe vacsorázni!
Bereczki Zoltán és Peller Mariann A Nagy Duett 2011
Milyen volt az összecsiszolódás?
P. M.: Gyors, nagyon hatékony és döccenőmentes. Talán, ha egyszer durcáskodtam, amikor a döntő előtt hajnali egy órakor, amikor már a szemem sem tudtam nyitva tartani, Zoli kijelentette: na, most csináljuk meg még egyszer! Amúgy lelkesen lobogtam-pörögtem utána, igyekezvén felvenni a tempóját.
B. Z.: Csiszolódásra nem volt szükség, ment minden a maga útján. Mariannban, persze, elsősorban a félelmei miatt, volt ellenállás. Nekem ezt kellett feloldanom. Balázs Klári szívesen élcelődött, hogy olyanok vagytok együtt, mint egy szerelmespár.
Nem szült ez féltékenységet otthon?
P. M.: Bennünk nem merült fel ilyesmi, de az igaz, hogy a Michael Jackson-szám után az én drágámat többen is felhívták telefonon, és megkérdezték tőle: nincs valami rossz érzésed? A mi feladatunk az volt, hogy a daloktól függően megmutassuk a szerelmet, az összetartozást, a megcsalást, és még sok minden mást. Hitelesen.
B. Z.: A feleségem, Szinetár Dóra is színész, tudja, mi miért történik a színpadon. Van egy feladat, és azt kell megoldani, tőlünk telhetően – és azon is túl – maximálisan.
Azért csak kialakult köztetek valamiféle barátság? Még akkor is, ha ezután sem Mariann vigyáz a Bereczki gyerekekre, Zoli pedig nem megy Mariann kedvesével focimecsre.
P. M.: Ez ugyan nem lehetetlen, de nem erről van szó. Nekem Zoli ebben az erőteljes együttlétben, amelynek minden perce a munkáról szólt, olyanná vált, mintha a testvérem lenne. Kiderült, nagyon hasonlítunk egymásra, ugyanazokat a dolgokat szeretjük vagy utáljuk. Például imádjuk a rajzfilmeket, erről már úgy tudtunk beszélgetni, hogy elég volt egy vezérmondatot közölni, és máris röhögtünk. Zoli vigyázott rám, figyelt rám végig, és óvott is minden felesleges rossztól.
B. Z.: Mariann félelmei és érzékenysége miatt sok olyasmit ismertem fel, amely belőlem eddig hiányzott. Megtanultam, miként lehet a szenvedélyességemet megőrizve kicsit lazábban dolgozni, és ez a jövőben minden munkatársam számára meglepő változás lesz.
Mi lesz ezután? Fellépések, közös CD?
P. M.:
Nem vágyom énekes-babérokra, de nem lehetetlen, hogy ha hívnak, akkor a nővéremmel, vagy esetleg Zolival is elvállalok egy-két fellépést.
B. Z.: Közös CD-nk biztosan nem lesz. A Nagy Duettnek vége, és jó, hogy nem nyertük meg, mert akkor mi lennénk az Év duett párja, holott az én duett párom Dóra, akivel már kétszer is elnyertük ezt a címet.

3000 méterről ugrott ki Majka 284 méter helyett

Majka
Majka tízszer olyan magasról vetette mgát a mélybe, mint amiről a fogadás szólt
Mint arról beszámoltunk, Majoros Péter, alias Majka nagyon könnyelmű fogadásba ment bele májusban: egy hónap alatt meg kellett ezerszereznie a bankrollját az Everest Poker számláján. Számszerűsítve: 1 dollárból 1000 dollárt kellett volna csinálnia, s bizony elbukott. Nem sokkal a határidő lejárta előtt még csak 35 dollárnál tartott, s akkor fel is adta az értelmetlen küzdelmet. Beletörődött, hogy bukott. S hogy mi volt a fogadás tárgya? Le kellett ugrania Las Vegasban a Stratosphere szálloda 108. emeletéről, ami 284 méteres magasságot jelent.
 Természetesen nem az ablakon kellett volna kivetnie magát az Everest Poker profijának: a Sky Jump nevű adrenalinbombát kellett volna kipróbálnia, amely egy kontrollált zuhanást jelent, két köté közé kifeszítve. S hogy miért a feltételes mód?
 - Sajnos nem tudom az előzetesen megbeszélt helyszínen teljesíteni a fogadást, mert nem üzemel a Stratosphere-ben a Sky Jump. Azt mondják, néhány napja egy kissé kapatos német eléggé dobálta magát a levegőben, ami miatt érkezéskor kissé összetörte magát. Most biztonsági ellenőrzés miatt két hétre bezárták a szálloda ezen részét - mondta Majka, miután lógó orral kisétált a szállodából. - De nem akarom, hogy azt mondják, nemn teljesítettem a büntetésemet, így amikor átruccanunk Los Angelesbe, kipróbálom Kaliforniában az ejtőernyőzést. 284 méter helyett 3000-ről ugrom. Szerintem az is elfogadható...

Énekel és filmezik Árpa Attila

Árpa Attila
A nyári hónapok szinte minden napját forgatással tölti Árpa Attila (39), aki ha mégsem a kamera előtt vagy mögött áll, akkor Falusi Mariannal közös lemezén dolgozik.
Sűrű nyara lesz. Milyen munkákkal telik az elkövetkezendő pár hónap?- Június végén utazom két hétre Afganisztánba, ahol egy dokumentumfilmet forgatok. Utoljára a főiskolán rendeztem ilyet, és nagyon szeretném megmutatni, hogy egy ilyen jellegű film is lehet izgalmas, mozgalmas, és erre ez a közeg, a téma nagyon megfelelő. Utána itthon töltök egy kis időt, ezalatt egy angol akciófilmben szerepelek majd, és Mariannal felvesszük a lemezt. Július végén Amerikába utazom, ahol Sas Tamás készülő filmjében szerepelek, és persze dolgozunk a Csoportfüggő című mozin is Juszt Balázzsal. És aztán őszre szintén sok projekt van, de ezekről később.
Falusi Mariann is készít közben egy lemezt. Arról mit lehet tudni?- Saját dalok lesznek rajta, amelyeket én írtam nyolc évvel ezelőtt. Abban az időben készítettem egy lemezanyagot, amely aztán a fiókba került. A Nagy Duett alatt egyszer egy próbán kezdtem el játszani az egyik dalt, amely nagyon megtetszett Mariannak, és aztán szerencsére azoknak is, akikkel végül készítjük a lemezt.
Ezek után marad ideje a családjára?
- Mondtam nekik, hogy ha van kedvük, Afganisztánba eljöhetnek velem, hiszen ott nagyon jó idő van, de aztán rájöttünk, hogy sok a zápor, főleg a golyózápor, így lemondtunk erről.

Tóth Gabi ruhája kiverte a biztosítékot - szexi fotó

Tóth Gabi láthatóan élvezi, hogy hebrencs tiniből mutatós nővé érett, és ezt kihangsúlyozza öltözékével is. A Cometen sem csak kivételes hangjával tündökölt.
Tóth Gabi szexi fotói
Az idei VIVA Comet-gála nemcsak az előadók és az együttesek versenyéről szólt, hanem zenészek és egyéb meghívott celebek ruhakölteményeinek felhozataláról is. A nemrégiben mellműtéten átesett Bencsik Tamara örömmel mutatta meg a sikeres operáció eredményét sokat sejtető, köldökig kivágott fehér ruhájában. Sarka Kata rövid, élénk színű ruhácskája is többek elismerését elnyerte, nem kevésbé a társaságában mutatkozó Szabó Zsófi külleme. A díjkiosztó legextravagánsabb öltözékét azonban idén is Tóth Gabi prezentálta. Az énekesnő nem rejtegette a közönség elől kerek hátsóját és hosszú combjait, keblét pedig szinte csak egy diszkrét szalagocska takarta.
– Többek közt az én ötletem alapján készült ez az öltözék, örülök, hogy sikerült ilyen szexi rucit összehoznunk – értékelte saját összeállítását Tóth Gabi

Bereczki Zoltán: néha összezörrentünk

Peller Mariann és Bereczki Zoltán népszerű slágereket énekelt A Nagy Duett című televíziós vetélkedőben. Bár zenei ízlésük nem teljesen egyezik, sikerükhöz hozzájárult, hogy mindketten tökéletességre törekednek. A műsorvezető mindig szeretett szerepelni, ám sosem akart énekesnő lenni. Az Operettszínház művésze a rádió gyermekkórusában énekelt, a zeneiskolában hegedült, gitározott, dobolt.
"Hozzám hasonlóan Mariann is kitartó, nem adja fel, ha valami nem sikerül elsőre. Néha összezörrentünk, elsősorban azért, mert különböző módon akartunk megoldani valamit. A cél közös volt, csak másként képzeltük el a hozzá vezető utat. Szerencsére mindketten nagyon sokféle zenét szeretünk. Lehet akár pop, dzsessz vagy klasszikus, valamennyi műfajban akadnak kedvencek. Így választani is nagyon könnyű volt" - meséli Bereczki Zoltán, akinek duettbeli párja, Peller Mariann sokáig várt a dicséretre.
"Zoli sokszor szigorú volt velem, előfordult, hogy úgy éreztem, semmi sem jó neki. Amikor először megdicsért, nagyon jólesett. De erre várnom kellett egy ideig. A műsorhoz mindketten összeírtunk néhány számot, aztán mindig találtunk közös pontot. Zolinak jóval kifinomultabb a zenei ízlése, én inkább a bulikban népszerű, mai slágereket kedvelem."
A musical sztár és a műsorvezető bár a zsűritől a maximális pontszámot kapta, végül az előkelő második helyen végzett A Nagy Duett című televíziós vetélkedőben.

Ők ihlették Fluor Tomi Mizu című dalát

Az idei nyár legnagyobb slágerei közé választották az LMFAO nótáját, akiktől állítólag Fluor Tomi is szerezte a Mizu ötletét. A kaliforniai duó imádja a botrányokat és szívesen is mesél azokról.
LMFAO akiktől állítólag Fluor Tomi is szerezte a Mizu ötletét

Immáron a magyar slágerlistákon is megjelent az idei nyár egyik legnagyobb slágerének kikiáltott Party Rock Anthem című szám, melyet egy kaliforniai elektrohop duó, az LMFAO ad elő. A banda egyébként már öt éve létezik, de az igazi siker csak nemrégiben érte el őket, jelenleg tizenhárom országban vezetik a listákat és már a Class FM Top 40-es listáján is előkelő helyre kerültek.
– Azt hiszem, a nőkből merítünk ihletet a dalainkhoz, hiszen ők azok, akik miatt úgy érezzük, hogy jó élni! – mondta a duó egyik tagja, Redfoo egy interjúban, aki társával, SkyBluval együtt szívesen mesél még a kínos pillanataikról is. Az egyik ilyen egy turné során esett meg: SkyBlu összefirkálta a másik zenekar egyik alvó tagjának arcát, aki erre belevizelt egy kólás dobozba, majd hozzávágta.
– Azt hittem, tényleg kóla, úgyhogy megkóstoltam – mesélte nevetve SkyBlu.
Redfoo és SkyBlu egyébként kihagyott egy Grammy-díjátadót, mert kíváncsiak voltak, hogy fest a ceremónia a tévében. Így otthonmaradtak, pattogatott kukoricát habzsolva nézték, hol lehetnének éppen.
Magyarországon egyébként azért is vált ismertté az LMFAO neve, mert néhány hete felröppent a hír, miszerint mindenki kedvence, Fluor Tomi Mizu című számához az amerikai banda Scream My Name című dalából merített ihletet. Az LMFAO szövegében ugyanis szintén szerepel a jellegzetes sor: „Álljunk össze, mint két kicsi legó.”
Fluor azt mondta: nem foglalkozik mocskolódásokkal és szívesen vállalja, hogy a magyar LMFAO-nak hívják, hiszen ez tulajdonképpen bók számára.

Megalázták Majkát New Yorkban: meztelenre vetkőztették!


Majka Las Vegasban
 Az Everest Poker magyar profija reméli: a pokoli kezdés után csak jó jöhet számára Las Vegasban, a WSOP-n, vagyis a pókeres világbajnokságon
Megalázták Majkát a New York-i repülőtéren! A póker-világbajnokságra igyekvő műsorvezetőt kiintették a sorból, majd meztelenre vetkőztették a biztonságiak, kis híján testüreg-motozást hajtottak végre nála. A rapper állítja: pokolian kínos perceket élt át.
Nem elég, hogy egy vírus miatt borzalmas napok vannak mögöttem, állandó rosszullét kerülget, és New Yorkban is orvoshoz kellett mennem, még a reptéren is kikészítettek – mesélte az Everest Poker profija már Las Vegasban. – Folyamatosan besípoltam a detektoros kapunál, pedig minden fémet levettem magamról: óra, nyaklánc, karkötő, gyűrű, öv. Semmi sem maradt, ami jelezhetett volna, mégis sípoltam. Ilyenkor tovább szokták engedni az embert, engem azonban kiszedtek a sorból hatalmas biztonságiak, és elvittek egy külön helyiségbe, ahol teljesen levetkőztettek. Csak a kisgatyám maradhatott rajtam, de tényleg féltem, hogy azt is levetetik, és jöhet az a bizonyos testüregmotozás...
 Miután végül mindent rendben találtak nála, sűrű bocsánatkérések közepette útjára engedték Majkát. Ő azonban nem érezte nagyon viccesnek a helyzetet.
 - Nagyon kellemetlenül éreztem magam, talán még sohasem aláztak meg ennyire. Nem tudom, lehet, hogy a sok tetoválásom nem tetszett nekik, de ez nem ok arra, hogy azt csináljanak velem, amit csak akarnak, ráadásul minden ok nélkül.
 Az ózdi hős reméli: ezek után már csak jó jöhet, és végre leteszi a névjegyét a Las Vegas-i pókeres vébén.

Falusi Mariannt csak kerülgetik a férfiak

Falusi Mariann rövidnadrágban és trikóban is nőnek érzi magát, ám azokban a fellépő ruhákban, amelyekben A Nagy Duett című műsorban szerepelt, még inkább, hiszen azokat elképzelései alapján saját maga tervezte. Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, szereti a rosszfiúkat, amilyennek duettbeli partnerét, Árpa Attilát is tartják.
"Abban, hogy Attila tipikus rosszfiú, van némi túlzás. Nem egy szent, azt nem állítom, viszont remek munkatárs, barát, kreatív, kedves fiú, teljesen rendben van. Én az olyan embereket kedvelem - legyenek férfiak vagy nők -, akikben van spiritusz. Volt ilyen partnerem. Felfokozott érzelmekkel, nagy akaratossággal, nagyon komoly önkifejezési képességekkel, száguldó tempóval, elvárásokkal élt és éltük az életünket öt teljes esztendeig. Vidám, hajszás, jó kapcsolat volt, néha ütközésekkel, de amikor egy irányba mentünk, az remek volt" - meséli Falusi Mariann, aki sikeres fogyókúrájának köszönhetően egyre vonzóbb. Adódik a kérdés, vajon új hódoló van a láthatáron?
"Kerülgetni kerülgetnek, de sajnos nem jönnek közelebb. Nehéz dolog ismert emberrel kapcsolatot kialakítani."
SP alig találkozik a lakótársaival

SP mobiltelefonozik.

A Nagy Duettben SP a Viva TV csinos műsorvezetőjét, Iszak Esztert próbálta hétről hétre egyre jobb előadóvá fejleszteni, érzése szerint sikerrel. Éder Krisztián a nem mindennapi lakótársak ellenére szolid életet él. Ugyanis a tinibálványok: Brasch Bence, Fluor Tomi és SP közösen laknak egy budapesti belvárosi lakásban.
A három tinédzser között nincs rivalizálás: SP örül barátai sikerének, például nem irigyli Tomitól a Mizu című gigaslágert, megelégszik azzal, hogy rajongói minden dalát vele éneklik a koncerteken, és "egyenletesen" népszerű.
"A belvárosi lakásba beköltözött hozzánk Brasch Bence is, aki nagyon normális srác, ráadásul már korábban haverok voltunk, úgyhogy nincs semmi probléma, nem zavarjuk egymást. Sokat nem is találkozunk, nekem abszolút pörgésben telnek a napjaim, most fejezem be az egyetemet, sokat dolgozom fotósként, és videoklipeket készítek más előadóknak, s a srácok is eléggé elfoglaltak. Tomit rengeteg helyre hívják zenélni, Bence is suliba jár az éneklés mellett, szóval alig vagyunk otthon." - mondja SP.
Bokorban várják SP-t minden reggel rajongók
Szétszedik a lányok SP-t és lakótársát, Fluor Tomit, akik a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában elárulták: már az otthonukban sincsen nyugtuk. Ha viszont nem reggeliztek a fiúk, még kapóra is jöhet a ház előtti bokor mögül leselkedő rajongótábor.
SP, azaz Éder Krisztián és Fluor Tomi (Karácsony Tamás - a szerk.) két éve lakik együtt, s valahogy tartós párkapcsolatot egyiküknek sem sikerült még kialakítania. Mindkét fiú óriási rajongótáborral bír, s elárulták, van, hogy a kapuban várják őket a lányok.
"Volt rá példa, hogy reggelenként, ahogy kiléptünk az ajtón, rajongók vártak minket a ház előtti bokorban, de ez nagyon jó volt, amikor egyik reggel például éhes voltam, ők meg reggelit is hoztak!" - nevetett SP, aki elárulta: arra is volt már példa, hogy egy lány elájult a koncertjén.

"Szerintem nem konkrétan a személyünk az, ami kiváltja a rajongást, hanem maga a jelenség. Volt már olyan, hogy valakinek eltört a keze, a lába, vagy nekinyomták a szalagkorlátnak, mert akkora volt a tömeg" - magyarázta Éder Krisztián, akihez hasonlóan a Mizu őrület kiváltója, Fluor Tomi sem tudott még komoly kapcsolatot kialakítani a lányokkal.
"Ez nem azt jelenti, hogy nem találkozunk lányokkal, az alkalmi kapcsolatokra nem mondunk nemet. Én a szerelmet keresem, van, hogy elmegyünk ide-oda a lányokkal, de nem a szerelmet találjuk meg" - magyarázta Tomi, akinek évekkel ezelőtt SP is rajongója volt.
Kiderült, Árpa Attila miért csinálta
Nem volt szívfájdalma, hogy az amerikai futballbajnokság nagy részét ki kellett hagynia a próbák miatt. Árpa Attila volt már kreatív igazgató, producer, színész, most pedig A Nagy Duett című műsorban Falusi Mariann tanítványaként csillogtatta meg tehetségét.

"Mariannal csak felszínesen ismertük egymást. Hallottam, hogy korábban csak egy rettegett producert látott bennem. Sokan azt gondolják, tényleg olyan az egyéniségem, mert munka közben keménykezűnek kell lennem, de teljesen más vagyok magánemberként. Mariann nagyon profi, és ha elbizonytalanodtam, elég volt csak, hogy rám nézzen a színpadon" - meséli Árpa Attila, aki most vállalt először énekes-táncos szerepet, így néhány pluszkilótól is megszabadult.

"Teljesen más versenyhelyzet színpadon állni és énekelni, mint amikor a rögbicsapattal játszom. Amikor beindult a színészi pályafutásom, beálltam azok sorába, akik a 'testükből élnek'. Úgy gondoltam, olyan formába hozom magam, hogy színpad- és képernyőképes legyek. Korábban sem voltam dagadt, és az amerikai fociban az a jó, ha egy férfi minél nagyobb darab. Úgy 100 kg-ot nyomtam, egy kis apró felesleget, mindössze 6 kg-ot kellett leadnom. Odafigyeltem, hogy mikor mit eszem, és gyakrabban eljártam futni, görkorcsolyázni."